Tuesday, June 5, 2012

Saya masih mengait!

Salam semua

Dah lama tak post pasal mengait

Saya masih mengait sebenarnya. Masa sahaja tidak mengizinkan. Abis je kerja saya dah sibuk memasak di rumah sebelum ke kelas.. Pukul 7-10 sibuk dengan kuliah. Balik kelas saya dah terkulai lohe kepenatan. Namun begitu, masih ada individu yang mahu saya kaitkan untuk mereka. Tq ..luv u all

Ok ni kupiah yang baru siap. Dari senior saya masa  sekolah kat RPS dulu. Untuk anak bujangnya HADIF



Yang warna dark green olive tu design biasa. Dan yang biru tu first time saya kait sebab bahagian nama tu perlu dilipat. Tq kak Juliana bagi peluang kait kupiah design gini :D...

Projek yang masih disiapkan ialah scoodie yang baru 3/4 siap...huhu
**ART IS A PASSION**

4 comments:

  1. whoa!!!! sabar nye mengait...cantik tuh boleh buat duit nih

    ReplyDelete
  2. x pandai mengait but suka tgk orng buat hehe

    ReplyDelete
  3. seronok tau mengait..cuba la...once dah tau...tak ble nak tinggal :D

    ReplyDelete
  4. cantik yang kaler biru tuh..

    ReplyDelete