Tuesday, August 15, 2017

Me and Crochet

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Huarggghhh....

Lama gila tak update blog. Sejak beranak kecil nih bz. Selamat hari raya dan salam kemerdekaan.

Alhamdulillah.
Hannan membesar dengan sihat setakat ini dan progressnya bagus dari semasa ke semasa. Hijjaz nak UPSR tahun ni. Harapnya dia pass with flying colors. Aisyah so far so good. Sometimes annoying sometimes so hillarious. Hijjaz dan Aisyah sedikit sebanyak mewarisi perangai clumsy ibunya hehe.

Actually tiada banyak yang nak dikongsi dan diceritakan. Sebab saya ni pemalu orangnya. Most of my craft sudah ditempek di instagram. You can go there too. Type natrahnorlin.

But here some/all of it. Saya masih mengait jika ada order. Setakat ni banyak mengait sarung botol air. Terkini makcik minta kaitkan langsir dapur. Saya tunggu benang sampai minggu ni boleh la saya proceed :D Good luck to me.

Thats it. Till we meet again. Any question for order/crochet etc please do not hesitate to text me through whatsapps/telegram ( its free ).


 Tq pada yang membaca post ini. Semoga hari anda baik-baik sahaja. xoxo

1 comment:

 1. BERITA BAIK


  Adakah anda berfikir untuk mendapatkan bantuan kewangan, adakah anda benar-benar memerlukan pinjaman segera, adakah anda memikirkan memulakan perniagaan anda sendiri, anda berhutang, ini adalah peluang anda untuk mencapai keinginan anda kerana kami menyediakan pinjaman peribadi, pinjaman perniagaan dan pinjaman korporat, dan semua jenis pinjaman dengan faedah 2% !!! Kerana tahun ini akan berakhir, kami mempunyai tawaran pinjaman Krismas. kami menjamin semua pelanggan kami yang dihormati bahawa mereka akan mendapat semua pinjaman individu seperti yang digunakan

  Untuk maklumat lanjut sila hubungi kami sekarang melalui e-mel:

  Susanbowmanloancompany@gmail.com


  dan anda juga boleh mendapatkan syarikat Via whatsapp dengan nombor ini

  +1 (859) 777-1805


  Maklumat Peminjam:


  Nama penuh: _______________

  Negara: __________________

  Jantina: ______________________

  Umur: ______________________

  Bilangan Pinjaman yang Dibutuhkan: _________________

  Tempoh Pinjaman: ____________

  Pinjaman faedah: _____________

  Nombor telefon: ________


  Ibu. Susan Bowman

  ReplyDelete