Monday, September 10, 2012

Produk-produk kuruskan badan

Salam...

Last entry aku citer pasal tudung.
Sekarang ni dah macam-macam produk-produk ada di pasaran. Mahal..murah..elok..tak elok...

Aku pon ambil peluang..pantang ada duit...sume aku try...
Ok ni pandangan aku la..

Herbalife

Aku try makan 7 bulan..turun 7kg...sebulan dkt rm800++..kopak disitu..aku stop..
Meal replacement

SDII

Aku tak berani nak cuba.sebab banyak sangat sekatan makanan...rm180 per tin...1 tin per week...RM720 per month...last2 makan tin je la..


Ada lagi produk-produk lain yang aku tak ingat namanya...membuang ajer...tak tahan..aku stop..ada dua kotak lagi kat rumah..

Latest aku try BIOsLIFE SLIM... mula try 25 Julai 2012
 Aku start dengan clearstat30days... ( detox)
Time tu exam final...uih...berjaya mengharunginya..dengan sistem perkumuhan lancar walaupun semasa menjawab exam :D.. Hari Ke 7 mula dengan Bioslife Slim... sehinggala hari entry ni ditulis masih berbaki lagi 3 peket..aku makan ikot suka...mula dengan 94cm pinggangku...sekarang pinggang ku 86cm....dan bahagian2 lain sume telah menyusut cm nya.. Alhamdulillah...boleh makan apa sahaja ..dengan syarat 10-15 min sebelum..sila berBiosLife terlebih dahulu.....( aku suka ...)
Untuk proses lebih cepat kene ikot la saranan kan..tapi aku saja test dulu.. berat? dari 83.6 turun 80.2 kg.... hehehehe.. Tapi kire best la kan..makan ikot suka pon ble kurang inci nih..ajaib...

Tadi....cik cepatkurus.com ajak join biz nih....erm.....caner eh..nak ke tak nak...nak ke tak nak


**ART IS A PASSION**

1 comment:

  1. terbaiklah post ni... saya suka membacanya dan ia berguna kepada si pembaca..teruskan usaha anda ^.^

    Kuruskan Badan Sambil Makan McD

    ReplyDelete